Jogi nyilatkozat

A www.timba.hu weboldalon Sipos Balázs Gábor egyéni vállalkozó (Üzemeltető) által üzemeltetett Webáruház (a továbbiakban: Webáruház) megtekintésével Ön elfogadja az alábbiakban meghatározott feltételeket. Amennyiben ezekkel a feltételekkel nem ért egyet, kérjük, hogy ne lépjen be a Webáruházba és a weboldalt hagyja el.

Szerzői jog

A Webáruház weboldalain megjelenő minden név, logó, grafika, tájékoztató, információs anyag, dokumentum szerzői jogvédelem alá tartozik. Az üzemeltető előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a tartalom egészét vagy egyes részeit bármely formában átruházni, terjeszteni, reprodukálni, másolni, többszörözni, tárolni, kinyomtatni, vagy azokat nyilvánosság számára hozzáférhetővé tenni.

Információk

A Webáruházon megjelenő valamennyi információ, adat, feltétel, meghatározás, vagy leírás kizárólag tájékoztatásul szolgál, ezek felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik. Az Üzemeltető a megadott információk, adatok valódiságáért, esetleges pontatlanságáért, teljeskörűségéért, hibáiért, módosulásáért, illetve az azokból eredő esetleges félreértésekért, károkért felelősséget nem vállal.

A felelősség kizárása

Az Üzemeltető kizárja a felelősséget azon károkért, amelyek a Webáruház weboldalainak használatával kapcsolatosak, a Webáruház oldalainak használatából, használatra képtelen állapotából származnak, a Webáruház oldalainak nem megfelelő működéséből, hiányosságából, hibájából, üzemzavarból, információ továbbítási késedelemből, vírusból vagy más, rosszindulatú kódból, vagy az adatátviteli út hibájából keletkeznek.

Más által rendelkezésre bocsátott anyagok

Az Üzemeltetőt nem terheli felelősség olyan, harmadik személy által létrehozott vagy közzétett anyagokért, információkért, amelyek a Webáruházhoz kapcsolódnak.